Mezei Máté


Örömmel készítek egyéni és páros portrékat mind szabadtéren, mind stúdió körülmények között valamint teljes diszkréció mellett fehérneműs glamour és boudoir fotózásokat is vállalok Mosonmagyaróvár vonzáskörzetében. Saját fotóstúdióm (Home fotóstúdió) Mosonszolnokon található, ahol igényesen kialakított enteriőr és profi fotótechnikai eszközök állnak rendelkezésre a tökéletes képek megalkotásához.

Mezei Máté portré, glamour és boudoir fotós

Vélemények

“A fotózás során nem csak a fotózás élményével gazdagodhattam meg hanem egy nagyon kedves, aranyos, élet vidám emberrel is!
Azt gondolom hogy egy fotózás akkor jó igazán hogyha a hangulat és a közérzet is megvan a fotós és a modell között. Nagyon kreatív, és profi fotós a Máté, mindenkinek csak ajánlani tudnám és biztos vagyok benne hogy nem okozna csalódást senkinek sem! Keressétek őt bizalommal!☺️”

—Dia

“Én és a párom páros fotózáson voltunk Máténál még tavasszal. Nagyon lazán és profin zajlott az egész. Első pillanattól kezdve úgy éreztem magam, mintha ezer éve ismernénk egymást. Gyönyörű és igényes a stúdiója, a pózoknál is remekül össze tudtunk dolgozni, nagyon érti a dolgát. Plusz pont, hogy külön mosdó van arra, hogy picit felfrissítsd magad a képek közben, ha arra van szükség. Nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel, azóta is szép emlékként gondolunk vissza arra a napra. Köszönjük Máté!🙏🏼😊”

—Bianka & Krisztián

“Mátét azzal az elképzelésemmel kerestem meg, hogy egy szabadtéri, virágos helyszínen szeretnék pár képet magamról. Ehhez egy csodaszép helyszínt talált. Azt is tudta, mikor a legszebbek a fények, a naplemente. A fotózás nagyon jó hangulatban telt, Máté nagyon segítőkész volt, hogy a legjobb képek készülhessenek el. Nem is kellett csalódnom az elkészült képekben, nagyon elégedett voltam, nehéz volt csak párat kiválasztani közülük! ☺️”

—Dorina

“Máté egy türelmes, nyugodt és jó hangulatot teremtő fotós.
Hozzánk ezekre mind szükség volt, hiszen kiskutyával érkeztünk hozzá. 😅
A karácsonyi képek mellett, mi Stúdió képeket is szerettünk volna, ami felülmúlta az elképzelésünket imádjuk őket egytől egyig, és már a lakásunk falát díszítik
Mátét nem először kértük fel fotózásra, és nem is utoljára 😇”

—Erika & Ricsi

Kövess be Instán!


@mezeimate_photo